Mircea Diaconu a venit personal s-o ceară pe Marilnela Țepuș

Teatrul „George Ciprian” va avea director nou. Noul manager al instituției buzoiene va fi stabilit în ședința Consiliului Județean din 22 decembrie când aleșii județeni își vor da girul pentru Gina Chivulescu, referent literar al teatrului, în prezent, aceasta fiind propusă să preia funcția de conducere la Teatrul George Ciprian după ce actuala directoare Marinela Țepuș a fost desemnată să preia conducerea Teatrului Nottara.

Gina CHIVULESCU

Actualul director al Teatrului „George Ciprian” urmează să părăsească postul de la Buzău la data de 1 ianuarie 2012 și îl va înlocui pe Mircea Diaconu care a fost nevoit să renunțe la funcție din cauza incompatibilității cu calitatea de senator. Recent,  senatorul Mircea Diaconu a venit personal să–i explice președintelui Victor Mocanu de ce este nevoie ca Marinela Țepuș să preia Teatrul Nottara.
Cu toate ca va prelua frâiele unui teatru de renume, Marinela  Țepuș spune că își va păstra un post și la teatrul din Buzău.
„Nu vreau să plec dar e o chestiune de loialitate față de proiectul domnului Diaconu de la Nottara și pe acest principiu am acceptat această poveste. Vreau să râmân și la Buzău dar pentru că devin interimar la Nottara nu pot ocupa două funcții de conducere și în cazul ăsta voi deveni secretar literar al Teatrul George Ciprian”, a declarat Marinela Țepuș.
C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.