O decizie in ceea ce-i priveste pe cei doi, in septembrie

Președintele social democraților buzoieni, Constantin Boșcodeală este mulțumit de modul în care decurge relația cu liberalii, în cadrul Uniunii Social Liberale. Liderul PSD Buzău spune că la Buzău USL ”se așează extraordinar de bine”, adăugând că scopul comun al alianței este câștigarea alegerilor în 2012.
”Ținta este foarte clară-să câștigăm alegerile și să ajungem la guvernare” a spus, astăzi, Bocșcodeală care, în același context, s-a plâns de modul în care colaborează Primăria cu instituțiile publice conduse de oameni instalați în funcții de PDL.
”Guvernul e cel care deține cele 45 de direcții care nu conclucrează cu Primăria, în afară de Inspectoratul în Construcții, în rest, foarte greu se poate colabora. Cu celelate instituții nu există o colaborare, începând cu Direcția de Finanțe. Guvernarea trebuie să fie în sprijinul autorităților și cred că se va ajunge aici după alegerile din 2012”, a spus Boșcodeală.
În ceea ce privește desemnarea candidatului USL la Consiliul Județean, președintele PSD a spus că decizia finală va fi luată în septembrie: ” În luna septembrie, cei doi președinti ai Alianței vor bate în cuie listele finale de candidați”.
Pentru șefia Consiliului Județean Buzău, USL are în cărți două nume, cel al senatorului PNL, Cristi Bîgiu și cel al social democratului, Victor Mocanu. Conform sondajelor prezentate de PSD, Mocanu ar sta un pic mai bine în sondajele comandate de formațiunea social democrată, Bîgiu fiind la doar câteva procente distanță, în ceea ce privește opțiunile de vot ale buzoienilor.
Pe de altă parte, liberalul Cristi Bîgiu este mai bine văzut la București. În ultima vreme, Victor Mocanu a fost implicat în mai multe scandaluri, conducerea PSD fiind mult mai rezervată în ceea ce-l privește pe președintele CJ Buzău. Victor Mocanu a apărut în scandaluri de proporții după ce i-a organizat fiului său, deputatul Adrian Mocanu, o nuntă cu aproape 1000 de invitați dar și după ce Consiliul Județean a fost nominalizat de Comisia Europeană pentru licitații trucate la Drumul Vinului.

Cristina DINULESCU

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine!!!
    Care-i situaţia la conservatori?
    USL trebuie să fie mai activ în mediul rural unde pătrund tot felul de acoliţi ai puterii precum şi partide extraparlamentare. Atenţie, au toate serviciile în mână!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.