Liderul PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, ar putea fi tras la răspundere de conducerea partidului, pentru că a făcut publice rezultatele sondajelor interne înainte de a avea acordul conducerii centrale a formațiunii din care face parte. Șeful social democraților, Victor Ponta, a declarat pentru Hotnews că sondajele interne ale USL nu ar fi trebuit să fie făcute publice decât după desemnarea candidaților comuni pentru funcțiile de primar și președinte al Consiliului Județean, afirmând totodată că în județele unde rezultatele au fost făcute publice, liderii de filiale ”au umflat” procentele, cu bună știință. ”Ceea ce a apărut în presa locală sunt date umflate de cei interesați să candideze. Eu și domnul Antonescu le-am cerut în mod special să nu facă publice aceste informații, îi știm pe cei care au făcut-o și vom avea discuții cu ei în acest sens”, a spus Victor Ponta. Vizate de declarațiile președintelui PSD, Victor Ponta, sunt majoritatea organizațiilor județene ale partidului între care se numără și conducerea de la Buzău a PSD care a anunțat deja rezultatul sondajului efectuat de formațiune.
Reamintim, la începutul lunii iulie, liderul PSD Buzău, Constantin Boșcodeală a făcut publice rezultatele sondajelor comandate de PSD, dezvăluind emoționat că are ”doar” 45 de procente în fața următorului clasat pentru funcția de primar al municipiului, deputatul Cezar Preda. Aceleași sondaje lî poziționează pe social democratul Victor Mocanu în topul preferințelor electoratului chestionat, la capitolul președinte al Consiliului Județean, pe locul doi, la mică distanță, fiind menționat liberalul Cristi Bîgiu. Pe de altă parte, jurnaliștii de la Hotnews sunt de părere că actualul președinte al Consiliului Județean Buzău, Victor Mocanu, nu se află în grațiile șefului de partid de la București și, ca urmare, reprezentantul PNL, senatorul Cristi Bîgiu ar putea fi desemnat candidatul USL la președinția Consiliului Județean.

În ceea ce privește organizația PNL Buzău, aceasta nu a ieșit din cuvântul șefilor de partid de la București. Ultimele declarații ale liberalilor, în legătură cu sondajele comandate de PNL Buzău, au fost făcute la sfârșitul lunii iunie, când vicepreședintele liberal, senatorul Cristi Bîgiu, a precizat că sondajele nu s-au finalizat iar o decizie finală va fi luată de conducerile de la Centru ale PSD și PNL.
Până la ora difuzării acestei știri, președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, nu a putut fi contactat, pentru a oferi o reacție la cele declarate de șeful său de partid, Victor Ponta, nemulțumit că unii șefi de filiale din țară i-au încălcat cuvântul și au făcut publice rezultatele sondajelor interne.
Ciprian STERIAN

6 COMENTARII

  1. Și ce-mi pasă mie de sondajele lui Boșco? Ați văzut ce a pățit Geoană? Sondajul l-a scos primul iar numărătoarea pe locul doi.
    Boșco nu s-o fi plictisit în scaunul de primar?. Dl. Mocanu ar putea să slijească în continuare că a făcut mult bine la creștinii din județ dar tot ai lui l-au făcut de kka cu drumul vinului sau cu nunta lu fisu. Chiar așa: nu putea s-o facă mai puțin lată? Ce e vreo concurență care nuntă e mai bogată. Invitați cît la regina angliei?
    În scaunul de primar la Buzău ca și la preșidenția consiliului județean ar fi fost buni niște oameni de afaceri de succes! Don Cosică nu are nici o viziune, nu știe să viseze la viitor, decât flori și giratorii de imitație, n-am văzut nimic spectaculos în gândire edilului, altfel e „băiat bun , secătura”

  2. Urecheala lui Ponta va fi o mângâiere pe creștet.
    Boșcodeală a procedat politic publicând rezultatul sondajelor: „uitați domnilor distanța dintre cei doi candidați e prea mică, trebuie să ia centrul o hotărîre”, deci el se spală pe mâini ca Pilat. Numai că între timp procentele lui Bâgiu au crescut iar „sâracu” Victoraș a fost băgat în zmoală de „prieteni”, așa cum spune prostul de mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.