Vicepreședintele PNL Buzău, Cristi Bîgiu a explicat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă cum arată sondajele de lucru realizate recent. Bîgiu  a declarat în fața jurnaliștilor ca  în ceea ce privește intenția de vot, toți candidații care și-au anunțat candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău s-au clasat destul de aproape unul de altul, refuzând insa să dea publicității un clasament exact.

„Da, s-a făcut un sondaj intern, nu l-am făcut pentru publicitate ci este un sondaj de lucru. Nu este o distanța foarte mare între cei care și-au anunțat această candidatură însă pe primul loc sunt eu iar alianța USL este aproape de 60% la Buzău. Sondajul îl avem de două săptămâni dar văd că au început să vorbească alții despre el ” a precizat Cristi Bîgiu.

Precizarea făcută în urmă cu o saptămână de lideul PDL,  Cezar Preda conform căreia senatorul Ion Vasile s-ar fi plasat primul în sondajul comandat de USL a fost negată de Bîgiu care a mărturisit, de altfel, că în ceea ce îl privește, nu stă la fel de bine la capitolul notorietate, desi lumea ar avea incredere sa-l voteze, dupa cum arata sondajele. Clasarea pe un loc inferior nu îl îngrijorează însă pe senatorul liberal care este de părere că  mai bine să ai o notorietate mai mică dar  sa te bucuri de încrederea oamenilor, decat invers.

„Ca și notorietate sunt pe locul 3 sau 4, dar să stiți că nu asta conteaza. Mai bine să ai o notorietate mică și o încredere mai mare decît să ai notorietate 90% și încredere 9% pentru că, atunci chiar ai o problemă ” a incheiat Cristi Bîgiu.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/03/Cristi-BIGIU.mp3|titles=Cristi BIGIU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.