Cu mic, cu mare, liberalii buzoieni au înfruntat, ieri, vremea mohorâtă și deloc darnică în grade Celsius, pentru a-și duce la bun sfârșit o mică parte dintr-un plan mai amplu care vizează ecologizarea principalelor localități cu comunități îmbătrânite din județ.

Înarmați cu saci de plastic, mănuși și tot ce este necesar pentru a-și putea face cât mai bine treaba, tinerii s-au oprit în localitatea Cozieni, acolo unde au strâns tone de  deșeuri aruncate la voia întâmplării ori aduse de vânt. Voluntarii au luat la pas fiecare drum din localitatea Cozieni iar bilanțul a fost unul apreciat de comunitate: zeci de saci cu pungi de plastic,  hârtii, cutii și pet-uri care înțesau zona au fost strânși de tinerii ecologiști care s-au gândit că astfel îi vor ajuta pe localnici, mulți fără putere,  să se pregătească de sărbătoarea Paștelui.

Acțiunea desfășurată în comuna Cozieni este prima dintr-un proiect al Organizaţiei Judeţene Buzău a Tineretului Naţional Liberal care urmărește sprijinirea comunităților rurale, în special cele cu populație îmbătranită.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.