Cezar Preda, lider PDL Buzău, îi dă sfaturi primarului Boşcodeală

Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, intenționează să intre în cursa pentru o funcție de conducere în Biroul Permanent Național al partidului. Deși în urmă cu câteva săptămâni, dădea ca sigură intrarea în bătălie pentru postul de secretar general al PDL, astăzi, parlamentarul de Buzău, a fost ceva mai rezervat în această privință.

Preda susține că o decizie finală privind candidatura sa la funcția de secretar general al partidului va fi luată cu puțin timp înainte de data alegerilor, după ce va vedea cum va fi primit de popor, în vizitele electorale demarate astăzi de Vasile Blaga, cel pe mâna căruia va merge Preda în lupta pentru președința PDL.

”În functie de cum ne vom poziționa ca echipă, voi lua decizia. Există posibilitatea de a candida pentru ambele funcții, și pentru secretar general și pentru vicepreședinte,  este posibil, pentru că se fac în cascadă”, a declarat astăzi liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda.

Deși susține că va aștepta să vadă reacțiile din teritoriu și abia după aceea va lua o decizie în ce privește candidatura sa pentru o funcție în BPN al PDL, deputatul Cezar Preda spune că oricum se va înscrie în cursa electorală. Iar dacă nu va avea câștig de cauză la centru, Preda spune că își va canaliza toate forțele pentru a câștiga, anul viitor, Primăria municipiului Buzău.

” Voi candida oricum, însă ceea ce va rezulta din Convenție, nu îmi va schimba mie cariera politică. Eu am un angajament față de Organizația PDL Buzău și suntem pozitionați într-o luptă electorală iar o poziție la nivel național nu are cum să influențeze votul buzoienilor.

Cristina DINULESCU

6 COMENTARII

  1. Să vă ajute d-zeu, că meritaţi. De asemenea, Buzăul ar merita un primar ca d-stră.
    Eu sper să nu vă răzgândiţi în privinţa candidaturii la nivel local, d-le Preda.
    Vă doresc mult succes şi mulţi ani cu sănătate, pentru onomastică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.