Echipele de campanie ale candidatului independent la președinția Consiliului Județean se dedau la acțiuni provocatoare. A constat-o pe pielea sa liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda care a renunțat la o întâlnire electorală programată cu mai mult timp înainte pentru a evita eventualele probleme ce s-ar fi putut ivi între membrii echipelor de campanie.
„Au început deja acțiuni electorale provocatoare. Atunci când PDL se deplasează în cartiere, apar echipe formate doar din tineri, fără nici un candidat, din zona candidatului independent Victor Mocanu. Aseară(nr.sâmbătă) am avut o acțiune în Poștă și Mihai Viteazu anunțată de mult timp. La locul de întîlnire a ajuns un grup de 20 de tineri cu tricouri inscripționate cu numele independentului care au spus că au fix același program ca noi. Am discutat cu ei și am decis să îi las pe ei să își facă acțiunea, chiar dacă eu anunțasem de mai multă vreme această întâlnire cu locuitorii din Poștă și Mihai Viteazu, pentru a evita alte neînțelegeri iar ei nu s-au miscat de acolo mai bine de o oră” a declarat liderul PDL Buzău, Cezar Preda.
Liderul democrat-liberal buzoian spune că a discutat problema cu staff-ul de campanie al PSD însă acesta s-a dezis de acțiunile oamenilor „independentului” Victor Mocanu.
„Am luat legătura cu staff-ul PSD care mi-a spus că nu e responsabilitatea lor și mi-au spus că știu că nu e normală o asemenea suprapunere. Pe această cale vreau să vă anunț că nu am avut nici o problemă nici su staff-ul PSD și nici su staff-ul PNL pentru că ne-am înțeles în așa fel încât cetățeanul să nu fie agresat așa în același timp de șapte feluri de materiale”, a declarat democrat-liberalul Cezar Preda.
Preda a mai explicat că situația nu este una singulară iar în momentul în care echipele partidelor politice ajung într-o anumită zonă apar imediat și ”independenții” care nu urmăresc decât să-i provoace pe ceilalți membri de partid.
„Vreau pe această cale să îi asigur pe buzoieni că sunt și candidați care ar dori să vină să vorbească cu ei însă dacă se fac astfel de contra măsuri provocatoare nu ajungem nicăieri. De ce această disperare de a te băga peste acțiunile altui partid nu înțeleg. Dar poate un candidat independent, dornic de a rămâne pe scaun, poate explica acest lucru buzoienilor”, a conchis deputatul Cezar Preda.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Independentul lu peşte sărat! E o îmbârligătură din care eu m-am ales cu o găleată aruncată de o agitatorea isterizată în grădina mea!!! Tot ea l-a pus, fără acordul meu, pe independent să-mi măzgăleasă gardul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.