Deputatul democrat liberal, Cezar Preda, a criticat vineri în conferința de presă săptămânală a partidului, modul în care social democrații buzoieni își fac campanie electorală, aruncând cu noroi în adversarii politici și chiar în aliații lor.

Criticile lui Preda au venit după ce joi PSD Buzău a servit jurnaliștilor  foaia matricolă a senatorului PNL Cristi Bîgiu, candidatul USL la Consiliul Județean, din care reieșea că acesta ar fi renunțat la prima facultate, respectiv Mecanică Agricolă, cursuri la care s-a înscris și la care a fost admis înainte de Revoluție. Vrând să-l atace pe Bîgiu, social democrații au procurat aceste hârtii, le-au multiplicat și le-au dat presei, doar doar, notele din studenție și faptul că a renunțat la o facultate îl vor afecta pe senatorul liberal.

 ”În USL văd că au ajuns la faza anonimelor. E mizerabil să ajungi să încerci să obții ceva, folosind aceleași metode pe care cei de la PSD le folosesc de ani de zile. De când am intrat eu în politică, din 2000,  n-au reușit să schimbe ceva și să încerce să oprească simpatia popular[ decat aruncând cu noroi în adversari. E stilul rămas de la Iliescu. Mizerabil, ”a spus Preda.

Liderul democrat liberal a adăugat, în același context, că dacă îi ia la bani mărunți în ce privește studiile și pregătirea, la mulți dintre  apropiații lui Boșcodeală, din  conducerea filialei județene, surprizele ar fi mult mai mari:”  Nu  știu când și-a făcut Bîgiu facultățile dar dacă iau conducerea partidului să văd cum și-au făcut ei facultatea, cei de pe lângă Boșcodeală, cred că au o problemă mai mare de mizerie decât asta. Nu-l apăr pe Bîgiu că nu e prietenul meu și-mi doresc să rămână candidatul USL ca  să piardă însă credeam că măcar în 2011-2012 au renunțat cei de la PSD la modul acesta murdar de a face campanie, de a denigra și ponegri pe cineva. Să fie la ei.”.

 

Cristina DINULESCU

1 COMENTARIU

  1. Has, c. pentru cine vrea premianţii clasei după măasa şi tacsu!
    A lui Bâgiu e deştept, isteţ şi creativ, nu mă interesează notele lui ! Aveţi grijă oamenilor, cu mâncătoriile comuniste, ce faceţi! Omul contează, caracterul, voinţa, determinarea, moralitatea! Destui impostori are Buzăul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.