Deputatul Marian Ghiveciu a negat, astăzi, printr-un comunicat de presă trimis la redacția observatorulbuzoian.ro acuzațiile aduse de fostul președinte al Organizației Municipale a PSD Râmnicu Sărat. Ghiveciu consideră acuzațiile lui Periețeanu ca find “atacuri nefondate ale unei persoane fără mari realizări în politică dar cu un mare apetit de a jigni,  făcute cu scopul de a atrage atenția fața de problema reala a suspendarii sale”.

Presedintele executiv al PSD Buzau îl acuză pe Periețeanu că s-a comportat în perioada în care a fost președinte al PSD Râmnicu Sărat “ca pe tarlaua proprie organizând ședințe de excludere în miez de noapte, sedințe care au culminat cu excluderea fară drept a doi membri ai Comitetului Executiv Județean”

În final deputatul social-democrat  apreciază că asupra demisiilor celor 200 de membri din organizația municipală Râmnicu Sărat “planează numeroase semne de intrebare ” și dă asigurări că se ca va ocupa în continuare de organizația din Râmnicu Sărat preocupat fiind ca “la viitoarele alegeri, rezultatele să fie pe măsura”.

Problemele la nivelul Organizației Municipale a PSD Râmnicu Sărat au început, incă din toamna anului 2010 odată cu alegerea în funcția de președinte  a lui Cristian Periețeanu. Mai precis, membrii cu state vechi în PSD Râmnicu Sărat au reclamat în repetate rânduri atitudinea dictatorială a noului conducator, care, ajunsese să îi cheme la discuții chiar și în toiul nopții. Intr-o prima fază, conducerea Organizației Județene a PSD Buzău a încercat să îi acorde credit noului președinte punându-i însă în vedere să renunțe la sicanele asupra membrilor mai vechi din partid. Cum atitudinea lui Periețeanu nu s-a schimbat nici în urma acestor discuții, președintele executiv al PSD Buzău, deputatul Marian Ghiveciu, a propus în Biroul Permanent Județean suspendarea din funcție urmată de revocarea pentru trei luni a președintelui Cristian Periețeanu care, ulterior, a ales să demisioneze.

Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

  1. Fiti realisti si spuneti concret cu ce a gresit dl Perieteanu! Va spun in cunostinta de cauza ca omul NU are gresala! I s-au pus in carca de Ghiveciu cele doua excluderi (pe motiv de incalcare grava a statutului) a doi protejati ai d-lui. Experienta politica a d-lui Perieteanu pusa in discutie e compensata cu seriozitatea si perseverenta. In schimb la dl Ghiveciu ……….???………
    Dl Ghiveciu ce experienta politica are??? intelegem sa vb un om cu cateva mandate in spate , dar nu cineva care are doi ani in politica sa dea lectii .

    Succes dragilor si fiti obiectivi !

  2. Pe ZARZAVAT asta de la buzau cesi zice pres executiv nimeni nu da doi bani.Singurul lui scop in politica este sa PRADUIASCA.Intrbati l ce afaceri a facut el in ultimul an si veti vedea cum se scurg banii publici in buzunarele lui.si mai ales cum a pacalit el niste amariti de la merei pe care i a lasat fara pamint .Ce zici tepossule mai stim si noi cite ceva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.