Maria Anițoiu

Tristețe fără margini, astăzi, în satul Podul Muncii, acolo unde locuia Maria Anițoiu, tânăra de 31 de ani, ucisă în noaptea de luni spre marți într-o benzinărie din Buzău chiar de cel care i-a fost soț.

Femeia, ciuruită de trei gloanțe, a fost condusă pe ultimul drum de circa 150-200 de persoane, între care rude, prieteni, localnici și chiar oameni veniți din jurul localității. Între cei care astăzi și-au luat adio de la tânără s-au aflat și cei doi copii ai săi, o fată și un băiat de 11 ani, împietriți de durere că nu-și vor mai vedea niciodată mama.  

Maria Anițoiu a fost înmormântată în cimitirul din satul Niculești. Cel care i-a provocat sfârșitul, Ionel Anițoiu, va fi înmormântat mâine, în satul Dogari din comuna Beceni.

În noaptea de luni spre marți, militarul Ionel Anițoiu de 34 de ani a fugit din unitatea militară de la Mărăcineni în care lucra, cu pistolul din dotare și 14 gloanțe. S-a oprit la benzinăria de pe strada Mesteacănului, acolo unde lucra soția sa. A intrat în stația peco, a urmat un schimb de replici între cei doi, după care bărbatul și-a împușcat nevasta cu trei focuri de armă. La câteva secunde după ce femeia s-a prăbușit la podea, subofițerul și-a luat viața, cele două cadavre fiind descoperite, la scurt timp, de un adolescent de 17 ani.

Cei doi soți se aflau în proces de divorț, din cauza unei aventuri amoroase pe care o avea militarul și din care nu mai reușea să iasă. În ultima vreme, bărbatul încercase să-și recucerească nevasta însă aceasta nu mai vroia, sub nici o formă, să se mai întoarcă la el.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.