Cel mai căutat om din România de la această oră, Nicolae Galeș, a fost încarcerat în 2010 și la Mândrești. După zece zile petrecute la penitenciarul de la Focșani, Galeș a fost transferat la un alt penitenciar. Pe prioada cât a fost încarcerat la Focșani, Eugen Galeș a avut doua tentative de evadare din Spitalul Militar unde era transferat pentru îngrijiri medicale însă gardienii vrânceni au fost mai vigilenți decât colegii lor de la Penitenciarul de Maxima Siguranță Mărgineni, imobilizându-l și dejucându-i astfel planurile de fiecare dată.
Anul trecut, Eugen Galeş a ucis cu bestialitate două persoane pe raza comunei Năeni. În primul caz a fost vorba chiar despre o mătușă a sa pe care a răpus-o cu o lovitură de sapă în cap în timp ce aceasta își lucra pământul din apropierea locuinței. La doar două zile distanță, Galeș a ucis din nou un consătean de 31 de ani de la care și-a însușit hainele și un cal pe care polițiștii le-au găsit asupra sa în momentul prinderii. Chiar și așa, individul nu și-a recunoscut faptele iar procurorii buzoieni nu au reușit trimiterea sa în judecată pentru cele două crime nici până azi din pricina întârzierii rezultatelor necropsiei celor două cadavre.
Eugen Nicolae Galeș a evadat de sub escorta gardienilor de la Penitenciarul Mărgineni în timp ce se afla în sediul Judecătoriei Moreni în data de 9 martie. Pentru ca nu au avut grijă de deținutul extrem de periculos, gardienii sunt acum cercetați de procurori pentru neglijență în serviciu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.