Peste 6200 de vizionări şi alte peste 50 de comentarii strânsese, până aseară, videoclipul „Bianca Purcărea – Nothing Else Matters”, postat de observatorulbuzoian.ro pe youtube.com, în urmă cu o săptămână, după ce buzoianca a fost eliminată din competiţia „X-Factor”.

 

Supărarea e mare în rândul fanilor buzoieni ai tinerei soliste. Laurenţiu Duţă şi Mihai Morar, juraţii care au exclus-o pe Bianca din competiţia dotată cu un premiu de 200 de mii de euro, sunt „demolaţi” de comentatori. Concluzia generală este că eliminarea Biancăi a fost făcută „la comandă”, în ciuda sau tocmai din pricina vocii extraordinare a interpretei.

 

Iată cum, în lipsa unei alte zone competiţionale care să atragă atenţia buzoienilor (sport, cultură, economie, politică etc.), muzica şi divertismentul rămân să stârnească pasiunile locale. Din păcate, frustrarea e maximă. Din fericire, dacă zapezi pe telecomandă, ar mai fi un post tv care să compenseze cu o altă reprezentantă a talentelor muzicale buzoiene, Lucia Dumitrescu.

 

Generaţiile actuale de fani reiterează, într-o formă cu mult mai violentă, vulgarizată şi astfel pervertită, experienţa telespectatorilor de altădată ai concursurilor tv „Steaua fără nume” sau „Floarea din grădină”, care au creat pleiada de interpreţi din mainstreamul comunist şi postcomunist. Atunci, „obscurantiştii” mânăriilor vorbeau despre decizii luate din „Cabinetul 2”, de către to’arăşa Elena. Acum, eventualele mânării ţin de obscuritatea politicilor din şoubiz…

 

Probabil, Bianca ar fi trebuit să interpreteze altă melodie a aceleiaşi trupe Metallica. De pildă, „Master of Puppets” ar fi fost mai asezonată… deşi ea trebuie să-şi continue încă începutul unei cariere de succes cu filosofia din „Nothing Else Matters”.

 

S.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.