Dan Diaconescu a sosit, aseară, la Buzău pentru o întâlnire strict electorală cu admiratorii săi. Prilejul oficial a fost acela al lansării cu surle și trâbițe a primului Centru Antifraudă Dan Diaconescu din România, aflat mai mult sau mai puțin întâmplător vizavi de sediul de la municipiu al PSD. Drept urmare, după întârzierea de rigoare, „dușmanul ciocoilor”, încălțat asemenea fostului Ministru al Turismului, cu pantofi Louis Vuitton, a coborât din luxosul autoturism Rolls Royce făcând o baie de mulțime după rețeta brevetată de președintele Băsescu și transmisă evident în direct la postul de televiziune al cărui proprietar este Diaconescu.
Întâlnirea a fost extrem de scurtă iar mesajul condensat a scos la iveală ceea ce se dorește prin ]nființarea Centrului Antifraudă de la Buzău.
„Aici va începe lupta cu cei peste 1000 de ciocoi identificați care vor trebui anchetați de către 500, 600 sau poate chiar 1000 de procurori străini ce vor veni în România”, după cum a declarat liderul PP-DD, Dan Diaconescu.
Bineînțeles, odată intrați pe mâna procurorilor străini, ciocoii își vor pierde averile care vor fi împărțite, așa cum era de așteptat….. buzoienilor.
Toate aceste lucruri se vor întâmpla în viitorul cel mai apropiat și Buzăul va fi primul județ „liber de ciocoi”, dar asta numai atunci când „alegerile vor aduce Poporul la putere”.
Și ca totul să fie cât se poate de clar, președintele interimar al Organizației Județene, Eduard Dumitrașcu, a încheiat spunînd că „pe 11 iunie când vom trage linie, vom avea două variante. Fie ați decis să fiți alături de noi și să dați la o parte bocancul care îl aveți deasupra capului și atunci voi rămâne alături de voi în lupta noastră din toamnă, fie ați decis să rămâneți cu acești ciocoi și atunci vă mulțumesc și noi ne vedem de viețile noastre.”

Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

  1. vedeti-va de vietile voastre ca de ale noastre avem noi grija; chestia cu „ciocoii” e desueta si chiar dezagreabila; fiti mai ancorati in realitate.macar in ce priveste vocabularul daca altfel nu……halal partid al poporului….care popor? din Qatar ca la noi mai putini posesori de asemenea pantofi si masini; valea DDT-ule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.