GALERIE FOTO: Mii de copii au cântat și au dansat alături de Gașca Zurli la cele două reprezentații oferite de Consiliul Județean

0
1069

Aproape 6000 de persoane au participat, joi, la cele două reprezentații susținute de Gașca Zurli la Buzău, eveniment organizat de Consiliul Județean cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului în deschiderea celei de a treia ediții a festivalului Buzău Fest.
Sala Sporturilor a fost umplută la maxim atât la prima reprezentație susținută de la ora 14.00 cât și la cea de la ora 17.00. Sute de copii echipați în costume Zurli, cu cornițe pe cap sau cu păpuși în brațe  și-au părăsit locurile din sala și au mers cât au putut de aproape de idolii lor alături de care au cântat și au dansat pe cele mai cunoscute melodii.

La final o ploaie de confetii a căzut în toată sala iar cei mici au primit din partea Consiliului Județean baloane care vestesc începutul celei de a treia ediții a Buzău Fest.

Festivalul tradițiilor buzoiene continuă vineri seara cu parada cu torțe pe străzile orașului iar sâmbătă și duminică o serie de surprize atât pentru cei mari cât și pentru cei mici vor fi puse la cale la Sărata Monteoru. Pentru a ajunge la Monteoru buzoienii vor avea la dispoziție două autobuze etajate care vor face curse din oră în oră până la finalul zilei de sâmbătă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.