Președintele PNL Buzău, deputatul George Scutaru, este de parere că parlamentarii PDL buzoieni sunt mult mai preocupați în acest moment de funcțiile pe care le ocupă în partid decât de problemele județului.

“Nu văd o preocupare din partea colegilor de la PDL. Domniile lor sunt mai interesați să vadă pe lista cui semnează la Congres, a lui Boc sau a lui Blaga, și cum să se chivernisească din punct de vedere politic pe diverse posturi de membru sau de secretar general. Dacă și-ar consuma mai mult din timpul lor pentru spitalele care se închid sau a arieratelor, poate lucrurile ar sta altfel în Buzău. Dar eu ceea ce văd e că două luni de zile vom fi blocați că așteptam pe 14 mai Congresul PDL. La nivel central acest lucru este mai important pentru Băsescu și Boc iar pe plan local este mai important pentru Cezar Preda și colegii lui, îi interesează mai mult decât cum merg treburile în județ. Ei au treburi mai importante decât falimentele unor firme, închiderea unor spitale sau blocarea unor primării. Pe ei îi interesează cum să rămână Boc prim-ministru și președinte de partid iar alți colegi de prin bătătură să fie secretari generali, ” a conchis liberalul George Scutaru

Declarațiile lui Scutaru vin în urma scandalului iscat de dorința liderului PDL Buzău, Cezar Preda, de a candida pentru funcția de secretar general al partidului de guvernământ şi de tot scandalul iscat ulterior acestui anunţ. Liderii liberali au mai explicat că în timp ce fruntașii PDL sunt ocupați de alegerile din partid, mai multe primării din județul Buzău, printre care unele chiar conduse de primari democrat-liberali au conturile blocate din cauză că Guvernul refuză sa aloce fonduri pentru achitarea lucrărilor restante.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.