Gloria Buzău rămâne cea mai slabă formaţie din liga secundă şi după disputarea celei de a 13-a etape din turul campionatului. Sâmbătă, gruparea buzoiană, care în ultima perioadă a înregistrat eşec după eşec a reuşit în sfârşit să ciugulească un punct chiar în deplasare. ,,Lanterna roşie” a remizat(1-1) în meciul susţinut împotriva echipei a doua a lui Dinamo, după ce la pauză avea avantaj pe tabela de marcaj. Asta graţie lui Prodan(’38) acesta transformând un penalty acordat pentru un fault comis asupra lui Corcoveanu. „Căţeluşii roşii”au restabilt egalitatea prin Păun(’67) care după ce a ameţit doi fundaşi buzoieni a înscris la colţul lung. Oaspeţii puteau da lovitura în finalul jocului însă portarul Naumovski a avut o intervenţie providenţială la şutul atacantului Mihălcescu făcând astfel ca tabela să ramână ,,îngheţată” la 1-1.
În urma acestui rezultat Gloria Buzău a acumulat 9 puncte ocupând în continuare ultima poziţie în clasamentul seriei întâi.
Etapa viitoare, echipa buzoiană va juca în nocturnă, vineri de la ora 17.00, pe teren propriu, în compania uneia dintre aspirantele la promovare, Delta Tulcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.