Gloria Buzău  a obținut astăzi prima victorie din returul actualei ediții de campionat a Ligii a II-a. Într-un meci contând pentru etapa a 18-a disputat pe stadionul din Crâng, echipa buzoiană a ciștigat la limită, scor 1-0 în fața lui Dinamo 2. Unicul gol al partidei, la care a asistat și antrenorul ,,câinilor” Ioan Andone a fost marcat de Ungureanu în minutul 35 al primei reprize când la o învălmășeală a împins din apropiere mingea în poartă.

Gazdele și-au mai creat și alte ocazii  Ursu și Joaquim fiind foarte aproape de a majora scorul însă portarul dinamoviștilor s-a opus. În finalul meciului oaspeții au rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Burnea pentru cumul de cartonașe galbene.

La final, antrenorul Gloriei Buzău, Mihai Ciobanu a declarat:

,,Trebuie să ne bucurăm că am reușit să batem o echipa bună. Sincer mă așteptam să joace mai mulți jucători de echipa mare a lui DINAMO dar asta nu mai contează acum ci faptul că am luat trei puncte extrem de prețioase. Astăzi băieții au și jucat fotbal având momente foarte bune de joc când au și pus adversarul în dificultate cu niște combinații rapide și spectaculoase.Am marcat gol dintr-o ocazie care nu prea a fost ocazie dar așa cum i-am zis și lui Ungureanu important este ca mingea să depășească linia porții indiferent cum”.

Grație victoriei de astăzi Gloria Buzău  a acumulat 23 de puncte ocupând locul 9 în clasament.

Gloria Buzau: Budur, Filip, Marin, C.Pușcă, Poterașu, M.Pușcă, Joaquim, Horovei, D.Prodan(min 75. V.Stan), Ungureanu(min.88 Jercălău), Ursu(min.90 Bobe) Antrenor: Mihai Ciobanu

Dinamo 2: Naumovski, Cazacu, Mehmedovici, Crișan(min.63 Nițu), Burnea, Mărmăneanu(min.73 Bitez), Bucșa, Stănescu, Păun, Bucă, Tucudean(min.78 Câmpean)Antrenor: Liviu Ciobotariu

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.