Gloria Buzău a învins în această seară Farul Constanța cu scorul de 3-2 după ce marinarii au condus, timp de cinci minute, ostilitățile pe tabela de marcaj. Oaspeții au înscris primul gol al partidei în minutul 16 prin Ciobanu care l-a învins pe Budur cu o foarfecă din careul de 6 metri. Cinci minute mai târziu, fundașul buzoian Andrei Berceanu restabilește egalitatea pe tabela de marcaj după o lovitură de cap executată din careul mic. Ocaziile Gloriei nu se opresc aici însă, atât Ungurenu cât și Ursu nu reușesc să fructifice și repriza se încheie cu scorul de 1-1. Repriza a II-a debutează cu o ocazie a lui Ungureanu care șutează periculos din careul de 16 metri. Mingea iese în corner și același Ungureanu trimite o lovitură de cap pe spatiul porții însă Sascău respinge cu dificultate.
In minutul 65, Ursu reușește o execuție de excepție, înscriind de la 25 de metri direct în vinclul porții constănțene. Gloria nu se oprește aici și proaspăt intratul Marcel Otvoș umilește Farul cu un șut puternic de la peste 30 de metri de poartă și astfel scorul devine 3-1 pentru Gloria Buzău. În minutul 74, arbitrul dictează penalty după un fault comis în careul buzoienilor și căpitanul constănțenilor, Liviu Ștefan reduce din handicap. Cu patru minute înainte de final, Smedescu trece de un adversar și centrează pentru Ungureanu care înscrie de la câțiva metri de poartă însă tușierul ridicase steagul și golul a fost anulat.
La final, antrenorul oaspeților, Gheorghe Butoi, a recunoscut că cele două echipe au arătat un joc frumos:”A fost un joc frumos care arată că atât Gloria cât și Farul nu merită să joace în Liga a II-a însă Gloria a învins pentru că și-a dorit mai mult victoria.”
De cealaltă parte, antrenorul gazdelor, Mihai Ciobanu s-a arătat mulțumit de rezultat însă a criticat jocul elevilor săi: ”Sunt bucuros de rezultat, pentru că e unul pozitiv însă jocul nostru nu a spus mai nimic. Nu suntem o echipă care să avem o consistență în joc așa cum au, de exemplu, cei de la Delta Tulcea. În afară de goluri, care e adevărat că sunt sarea și piperul jocului de fotbal, nu am arătat prea multe. Pot chiar să spun că am destule motive de nemulțumire. Pe lângă asta, ne-am ales iar cu 6 cartonașe galbene și jocul viitor vom avea un jucător lipsă.”

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.