Pentru Gloria Buzău,,Cenuşăreasa”seriei, care nu a mai simţit gustul victoriei de mult timp urmează o nouă confruntare extrem de dificilă de această dată acasă în compania Farului Constanţa. În ciuda problemelor de lot cauzate de accidentări, gruparea buzoiană speră ca la finalul partidei, cele trei puncte puse la bătaie să ramână în Crâng. Blocaţi psihic, aşa cum a declarat unul dintre ei, jucătorii lui Mişu Ciobanu sunt ,,condamnaţi”să câştige orice alt rezultat complicând şi mai mult lucrurile în ceea ce priveşte continuarea ,,sejurului” în eşalonul secund.
,,Bineînţeles că va fi o partidă foarte dificilă împotriva unei adversare puternice care joacă bine în deplasare şi vine să ia toate cele trei puncte. Pentru noi având în vedere situaţia din clasament singura variantă acceptată este victoria. Trebuie să abordăm meciul cu încredere şi determinare şi să ne autodepăşim”, a declarat antrenorul secund al formaţiei din Crâng, Alexandru Ciobanu.
Indisponibilităţile din lotul Gloriei Buzău pentru partida cu Farul Constanţa programată sâmbătă la ora 12.00 sunt Ţabără,Poteraşu,C.Puşcă,Spătaru,Corcoveanu(accidentaţi) şi M.Puşcă(suspendat).
După cele 11 etape disputate până acum echipa buzoiană a acumulat numai opt puncte ocupând ultimul loc în clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.