Astăzi, într- o etapă intermediară din campionatul ligii secunde, Gloria Buzău va primi vizita Farului Constanța, într-un meci ce se va disputa pe terenul din Crâng cu începere de la ora 18.00. După ce săptămâna trecută au obținut un succes în deplasare la Snagov, buzoienii vor să arate publicului că acesta nu a fost întâmplător, vrând totodată  să își ia revanșa în fața constănțenilor.

”În această săptămână, întâlnim două formații purtătoare de simboluri ale fotbalului dobrogean, atât Farul cât și echipa lui Gică Hagi, Viitorul Constanța. Având în vedere că prima, este o echipă cu jucători ce știu să se descurce în orice situație, sunt convins că vom avea un meci dificil. Pe de altă parte, ar fi minunat să ne concentrăm și să obținem două victorii consecutive”,  e de părere antrenorul Gloriei Buzău, Mihai Ciobanu.

De cealaltă parte, antrenorul echipei constănțene știe că îl așteaptă un meci greu în Crâng și mărturisește că s-ar mulțumi și cu un rezultat de egalitate.

”Ne așteaptă un meci greu la Buzău, dar vom merge să ne apărăm șansele corect și să încercăm să obținem măcar un rezultat de egalitate”, a declarat antrenorul Farului, Gică Butoiu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.