Reabilitarea podului de la Vadu Pașii a intrat în linie dreaptă. Marți au fost ridicate pe pile ultimele părți ale tablierului metalic, practic cea mai grea operațiune care mai era de realizat. După aceasta constructorul trebuie să toarne placa de beton și apoi straturile de asfalt și astfel noul pod rutier de la Vadu Pașii să poată fi dat în folosință.

Operațiunile rămase ar putea fi gata chiar și până în primăvară dacă vom avea parte de o iarnă ceva mai blândă fără precipitații și fără temperaturi prea scăzute. Dacă nu, lucrările vor fi făcute în primăvară iar la finalul acesteia ar putea fi dat în folosință.

Președintele Consiliului Județean, instituția care a asigurat finanțarea construirii noului pod, a inspectat, marți șantierul de la Vadu Pașii, a discutat cu oamenii și cu muncitorii angrenați în lucrările de ridicare a ultimului tablier care l-au asigurat că lucrările decurg fără probleme.

„Podul de la Vadu Paşii este acum realizat în proporție de 95%! Au fost ridicate si ultimele tabliere, urmând ca apoi să fie turnată placa de beton”, a scris Petre Emanoil Neagu pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.