Înscrisuri cu mesaje în care spunea că nu poate trăi fără cea căreia i-a jurat credință în biserică. Asta au găsit anchetatorii în hainele militarului care azi noapte și-a ucis soția de 31 de ani și apoi s-a sinucis cu arma din dotare. Alte coli în care bărbatul de 34 de ani scria că Maria, soția lui, trebuie să se întoarcă la el, pentru ca împreună să-și crească cei doi copii, au fost găsite de anchetatori în mașina marca Seat cu care subofițerul a plecat azi noapte de la unitate și pe care a parcat-o în apropierea stației peco în care lucra soția lui.
Înscrisurile se află acum la criminaliști care încearcă să deslușească mesajul din spatele celor scrise de mâna militarului.
Între timp, ancheta în acest caz continuă. Mâine, medicii legiști vor face necropsiile celor doi urmând ca familiile să ridice cele două cadavre, cel mai probabil joi dimineață.
Ionel Anițoiu de 34 de ani, sergent major, la o unitate militară din Mărăcineni și-a ucis azi noapte soția în stația peco în care aceasta lucra, apoi s-a sinucis cu arma din dotare. Cadavrele celor doi au fost găsite de un tânăr de 17 ani care a intrat în benzinărie pentru a-și cumpăra țigări.
Rudele femeii împușcate susțin că între cei doi soți certurile deveniseră o obișnuință, la baza conflictelor stând o femeie din Galați cu care militarul ar fi avut o aventură amoroasă. De altfel, acesta era cunoscut pentru escapadele pe care le-ar fi avut de-a lungul anilor, inclusiv colegii de la unitate având cunoștință de problemele pe care bărbatul le-ar fi avut acasă.
Pentru că nu mai suporta să mai fie umilită, Maria Anițoiu a cerut anul acesta divorțul. Pe 18 mai, cei doi soți ar fi trebuit să se prezinte în fața magistraților pentru a-și spune păsul legat de căsătoria care nu mai mergea.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.