După principiul „să moară și capra vecinului, liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda a început să emită păreri despre ce se întâmplă, și mai ales despre ce urmează să se petreacă în interiorul Uniunii Social Liberale.

Proaspăt întors din Grecia, aparent relaxat și cu un suflu proaspăt, Preda a declarat, ieri într-o conferință de presă, că până la urmă și la urmă, membrii USL Buzău vor ajunge să se certe, chiar dacă acum se dau parteneri de Uniune.

”Au blocat(n.r. sondajul), s-au oprit pentru că nu iese cum trebuie. Unul se duce și discută cu primarii din județ, altul a scos 200.000 de ziare și le-a dat la fiecare gospodărie câte un ziar sau chiar mai multe. PSD este acum și încuscrit și, oarecum, inflexibil la ce înseamnă USL și profită de faptul că PNL e un partid în degringoladă. Cred că se vor certa până la urmă. Oricum sunt oameni care ar face orice ca să acceadă la funcții și își vor căuta alte zări și alte funcții, nu vor sta ei să muncească în partide, dacă nu vor fi ei pe primul loc”, a precizat liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda.

Întrebat de unde știe numărul de ziare scos și oferit buzoienilor de președintele Consiliului Județean Buzău, Victor Mocanu, cel care aspiră la un nou mandat în fruntea miniparlamentului județean, liderul PDL Buzău, Cezar Preda a declarat că totul se bazează pe calcule, însă nu este exclus să greșească iar numărul publicațiilor cu iz electoral, împărțite de PSD în stânga și-n dreapta,  să fie mult mai mare.

”Acum, aș minți să spun că nu a fost vorba despre o apreciere cantitativ văzută din piață. Dacă primarii mei mi-au spus că la țară, fiecare gospodărie are ziare și în oraș la fel,  am împărțit și eu 500.000 la 2 și ceva și mi-a dat 200.000. E posibil să nu fie 200.000 ci 300.000 și poate am greșit” a încheiat șeful PDL Buzău, Cezar Preda, preocupat, se pare în aceste vremuri, mai mult de ce se întâmplă în USL decât în propriul partid.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/06/Cezar-PREDA2.mp3|titles=Cezar PREDA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.