"Vreau să văd ce vrea domnul Meiroşu"

Încă un episod din telenovela suspendării-revenirii-resuspendării liberalilor care au avut funcţii în Inspectoratul Şcolar Judeţean se va consuma joi, 19 mai a.c., când Ionel Meiroşu a fost convocat la IŞJ, pentru a decide dacă e de acord cu noul ordin al ministrului Educaţiei.

 

Florina Stoian, şefa IŞJ, ne-a declarat, ieri: „Domnul Meiroşu a minţit când a declarat că nu a primit Ordinul de Ministru. Avocata dânsului a confirmat că i-a comunicat copia trimisă de mine. Joi, a fost convocat în scris la IŞJ, prin cabinetul avocatului personal. Vreau să ştiu dacă acceptă postul de inspector de specialitate, aşa cum este scris în ordin. În caz contrar, vreau să nominalizez un profesor pe postul vacant”.

 

Ionel Meiroşu a fost inspector şcolar general adjunct până în 2009. Înlocuit după venirea PDL la putere, acesta a dat în judecată Ministerul Educaţiei şi a câştigat repunerea pe funcţie şi plata banilor pierduţi în perioada 2009-2011, sumă care se apropie de miliardul de lei vechi. În urmă cu două săptămâni, după aproape trei luni de la emiterea sentinţelor, ministrul Educaţiei a decis să-l readucă în IŞJ, dar pe o poziţie de inspector de specialitate, cea de adjunct responsabil cu inspecţia şcolară nemaiaflându-se în organigrama instituţiei.

 

Citiţi şi articolul: Misterul „descalificării” lui Ionel Meiroşu, elucidat de şefa şcolilor, Florina Stoian: adjunctul demis nu este repus pe funcţie, dar poate încasa miliardul de lei, drept compensare. Răzbunarea bate la uşă

Citiţi în ediţia de mâine observatorulbuzoian.ro ce ar face Florina Stoian dacă ar fi demisă din IŞJ!

 

 

S.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.