Tot mai multe voci dau ca sigură candidatura lui Cristi Bîgiu la funcția de președinte al Consiliului Județean

La Buzău, vor demara în curând sondajele în urma cărora vor fi stabiliți candidaţii ‎Uniunii Social Liberale la principalele funcţii din administraţia locală. ‎
Cercetarea sociologică va debuta după data 15 mai. Mai mult ca sigur, ‎fiecare din cele trei partide mambre ale  USL îşi va desemna câte un membru care să fie trecut pe ‎lista posibililor candidaţi la Primaria orașului și la Consiliul Județean Buzău. ‎În ceea ce priveşte presedinția Consiliul Judeţean, în luptă vor intra, foarte ‎probabil, vicepreşedintele PNL Buzău, senatorul Cristi Bîgiu, social ‎democratul Victor Mocanu dar şi senatorul PC Ion Vasile. ‎
Sondajele ar urma să se încheie luna viitoare iar la finalul lor ar trebui ‎sa fie desemnați candidatii Uniunii Social Liberale, la principalele functii din Buzău.
În ultima vreme tot mai multe zvonuri dau ca sigură candidatura ‎liberalului Cristi Bîgiu la șefia Consiliului Județean în timp ce primarul ‎Boșcodeală nu pare să aibă un rival în lupta pentru un nou mandat la Primărie.

Cristina DINULESCU

4 COMENTARII

 1. Vasile Ion , nu îţi e rusine , e colegul tau de alianţă in USL , oricum e peste tine Bagiu , el barem da ceva , tu in schimb iei de unde apuci .
  ALO ,NEICA NIMENI !
  Stai linistit ca Mocanu e peste voi , din păcate …
  Tu in schimb mai combina ceva, repede ca trece timpul si se duce si ultimul mandat , VIRIL ce te dai tu. !

 2. PIRVU,….NEAMU LUI STIRVU ,pe tine cine te plateste mai fleasca,puradelule,oi fi si tu vreun telectual din CARTER,vreo valoare nedescoperita,vreun talent,vreun nativ,ori oi fi vreun cumatru,vreun finut ai astora care numara banii publici,ori care vor sa ii numere dupa alegeri.ca, de, FOAME MARE.Si cam gata,vezi ca daca te bagi ti o iei.

 3. Spre deosebire de tine vasile Ion = viril , bagiu nu are datorii la nimeni , tu nu îţi platesti oamenii care te-au slujit , care au mers cu flasneta ta de cimpoias , ai lăsat si copii fără bani de sărbători MANGLITORULE !!!
  De ce nu ieşi pe tv . Buzău , sa spui ca nu platesti oamenii pe care i-ai angajaţi la tv., noroc ca exista justiţie in tara asta …
  Bosorogule ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.