Promovarea lecturii (foto: Biblioteca Judeţeană "Vasile Voiculescu)

Biblioteca Judeţeană Vasile Voiculescu Buzău vine în întâmpinarea iubitorilor de lectură cu o mini-bibliotecă în aer liber, care va fi amenajată în grădina de lângă sediul instituţiei. Până la momentul lansării, prezentăm un proiect video realizat de profesoara Iulia Irimia, împreună cu patru elevi de la Liceul Agricol.

Deşi filmuleţul datează din timpul campaniei pentru lectură din 2006, desfăşurată în voluntariat pentru Biblioteca „Voiculescu”, având în vedere că doar unu din cinci români mai citeşte cărţi (aşa cum o arată un sondaj optimist în rândul populaţiei), materialul este mereu de actualitate.

observatorulbuzoian.ro

 

2 COMENTARII

  1. Cateva precizari: in filmulet apar atat elevi de la Colegiul Agricol (campania 2006) dar si elevi de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” Buzau – pentru campania din 2010. Acestia din urma au participat la campaniile 2007, 2008, 2009 organizate anual de Biblioteca Judeteana „V. Voiculescu” cu ocazia Zilelor Vasile Voiculescu. Si inca o precizare: sunt bibliotecara, profesoara am fost pentru 4 ani la profilul Bibliotecar- Documentarist de la liceul Pedagogic (perioada 2007 – 2011).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.