Petrecerea câmpenească din localitatea Cislău, unde în urmă cu 4 ani poposeau însuși președintele Traian Băsescu și buzoianca Elena Udrea, a ajuns recent câmp de bătălie pentru participanți.

Sâmbătă, la cea de-a VI-a ediție a ”Legendelor Cislăului”, câțiva petrecăreți înfierbântați de alcool și de ritmurile aduse în difuzoare de Liviu Puștiu au început un scandal monstru, împărțind pumni și picioare tuturor spectatorilor aflați în preajma lor. Cei 10 jandarmi mobilizați pentru asigurarea ordinii la serbarea câmpenească, abia au făcut față ”luptelor” dintre săteni iar acum încearcă să îi identifice pe turbulenți cu ajutorul imaginilor filmate de posturile locale de televiziune.
”Sâmbătă, la Cislău, cel mai probabil din pricina consumului exagerat de băuturi alcoolice a intervenit un conflict spontan între două persoane la care s-au alăturat și rudele celor doi turbulenți, formându-se o adevarată busculadă. Jandarmii au intervenit prompt și au identificat și sancționat cele două persoane de la care a pornit conflictul cu amenzi in valoare de 1000 de lei. Cu ajutorul imaginilor filmate de posturile locale de televiziune încercăm, acum, identificarea și celorlate persoane care au luat parte la acest conflict și sancționarea lor”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Buzău, Adrian Cristian.
Până acum doar trei suspecți au fost identificați si amendați de jandarmi însă aceștia lucrează și pentru identificarea celorlalte persoane. Având în vedere că recunoașterea scandalagiilor pe baza imaginilor filmate la lăsarea întunericului este un proces anevoios, jandarmii vor solicita sprijinul polițiștilor din localitatea Cislău care au avantajul că îi știu mai bine pe localnici.
Conform purtătorului de cuvânt al Inspetoratului Județean de Poliție Buzău, Florina Crucianu, polițiștii din localitate au avut drept sarcină fluidizarea traficului rutier în zona în care a avut loc serbarea populară iar în timpul scurs de sâmbătă până astăzi nu au înregistrat nici o plângere de la persoane care ar fi fost supuse violențelor.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.