Vicepreședintele PNL Buzău, senatorul Cristi Bîgiu a făcut  aprecieri ironice, astăzi,  la adresa Guvernul României fiind de parere că acesta a început să se miște foarte bine, chiar dacă nu în interesul țării ci doar pentru a-și conserva puterea în următorii ani.

“Intradevar a început Guvernul să fie organizat și să se miste foarte bine, problema este că nu pentru a rezolva problemele cu care se confruntă o țară întreagă ci doar pentru a-și conserva puterea pentru următorii ani. Este singurul lucru în care se vede că se mișcă și stiu să se miste. E adevarat ca o fac încălcând principii și moralitate și tot dar ăsta este stilul cu care ne-am obișnuit în rândul PD” a declarat Cristi Bîgiu

Bîgiu a facut referire astfel la eforturile depuse de parlamentarii puterii în cadrul comisiilor parlamentare pentru schimbarea legii electorale prin care primarii să fie aleși dintr-un singur tur sau la încercarea de a schimba legea referendumului astfel încât președintele să nu mai poată fi suspendat decât cu numarul a 50%+1 din numărul total de alegatori, probleme pe care liberalul nu le considera deloc importante pentru omul de rând.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/03/Cristi-BIGIU3.mp3|titles=Cristi BIGIU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.