Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda a comentat astăzi situația de la la Spitalul Județean Buzău în urma demisiilor prezentate marți de medicii de la UPU. Liberal-democratul a apreciat că lupta de la UPU nu trebuie transformată în luptă politică: „Nu trebuie transformată într-o luptă politică ceea ce se întâmplă acolo pentru că este o secție de o mare importanță la nivelul județului Buzău.”
Preda consideră că rezolvarea problemei de la Spitalul Județean stă, în primul rând, în mâinile președintelui Consiliului Județean, Victor Mocanu și este de părere că acesta ar trebui să facă mult mai multe pentru ca activitatea acoloo să se desfășoare în bune condiții.
„Președintele Consiliului Județean trebuie să facă mult mai mult în ceea ce privește dialogul și a soluțiilor care se detașează din aceste consultări trebuie aplicate pentru că și așa avem un deficit de medici și asta ne mai lipsește acolo. Cred că trebuie mai mult dialog și implicare mai mare a președintelui Consiliului Județean să rezolve problema”, a concluzionat liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. ROMANI NU UITATI CA STAREA VOASTRA DE SANATATE SE DATOREAZA ACESTOR OAMENI CARE VA CONDUC FARA O VIZIUNE FARA O FINALITATE!SISTEMUL MEDICAL A CEDAT IN TARA VOASTRA ASA CUM A CEDAT SI IN ALTE STATE FOST COMUNISTE DIN EUROPA DE EST! E TIMPUL SA LUATI ATITUDINE! NOI O FACEM PENTRU VOI! NOI NU UITAM SI NU IERTAM!
    ANONYMOUS (EASTERN EUROPE)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.