Președintele democrat-liberalilor buzoieni, Cezar Preda, a avut astăzi o nouă ieșire în care i-a dat replica lui Traian Băsescu, după un atac al acestuia la adresa lui  Vasile Blaga. Din postura de susținător al lui Blaga la șefia PDL, deputatul Cezar Preda, i-a sărit în ajutor celui pe mâna căruia va merge la alegerile din partid, eveniment programat să se desfășoare în luna mai.  După ce președintele Traian Băsescu l-a atacat dur pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, spunând că PDL „nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte”, Preda a replicat: „orice caporal are în raniţă bastonul de mareşal”.

Preda a cărui zi de nume este astăzi întrucât îl cheamă și Florin a adăugat: „astăzi este o mare sărbătoare la români, este ziua mea, este ziua soţiei domnului Blaga, este ziua multor prieteni din PDL şi a unor politicieni din România. Nu pot să adresez nimănui nicio vorbă, pentru că lumea trebuie să se bucure de ziua asta. Dacă n-ar fi fost Floriile, răspunsul era foarte simplu: orice caporal are în raniţă bastonul de mareşal”.

După o perioadă îndelungată în care a fost un susținător înrăit al președintelui Traian Băsescu, liderul democrat liberalilor buzoieni Cezar Preda a avut o schimbare de atitudine, în urmă cu o lună, după ce șeful statului a spus într-o emisiune televizată că ”nimic nu îl recomandă pe Cezar Preda pentru o funcție de conducere în PDL întrucât nu a câștigat nici măcar alegerile locale în Buzău”.

Ulterior, Preda a avut mai multe atacuri la adresa președintelui, printre altele, liderul PDL Buzău declarând că Băsescu ”a avut o reacție nervoasă” la care se aștepta pentru că șeful de la Cotroceni așa ar proceda de fiecare dată când ”cineva nu este de acord cu construcțiile domniei sale”.  

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.