„E trist şi dureros pentru mine ca şeful statului să facă o asemenea afirmaţie dar nu e grav. Grav ar fi dacă mi-aş dezamăgi  soţia, părinţii, socrii, prietenii şi pe cei care m-au votat în Colegiu”. Aşa a spus, astăzi, în drum spre Turcia, acolo îşi va petrece concediul, liderul PDL Buzău, ca reacţie la declaraţia de aseară a şefului statului care a declarat că Cezar Preda este politicianul din PDL care l-a dezamăgit cel mai tare.

Întrebat despre motivul care ar sta la baza dezamăgirilor preşedintelui în ceea ce îl priveşte, Preda a declarat: „În viaţă trebuie să faci ce trebuie, să spui ce simţi, să spui şi ce spun oamenii pe stradă. Probabil că asta l-a dezamăgit pe Traian Băsescu, însă nu ştiu sigur, trebuie să-l întrebaţi pe el”.

Liderul PDL Buzău a adăugat că pentru el cel mai important este să nu-şi dezamăgească alegătorii: „eu am ales să spun ce cred indiferent de ce se întâmplă, indiferent pe cine superi şi deamăgeşti din clasa politică, clasa politică e foarte mică. E important dacă-ţi dezamăgeşti alegătorii. Cu preşedintele eu nu vreau nici o relaţie, vreau o relaţie instituţională, şi..atât pot eu.”.

Prezent, aseară, la o emisiune la 10 TV, seful statului a declarat, raspunzand unei interbari adresate de moderator ca politicianul din PDL care l-a dezamagit cel mai tare este Cezar Preda.

Nu este prima dată când Traian Băsescu îl atacă pe liderul democrat liberal buzoian, Cezar Preda. Şeful statului a mai făcut, în ultima perioadă, declaraţii similare despre politicianul buzoian, după ce acesta a inceput sa critice măsurile de austeritate şi alte decizii luate de Guvern.

În luna martie anul acesta, înainte de alegerile din PDL, presedintele Traian Băsescu l-a atacat pe Preda în cadrul unei emisiuni la TVR,  reprosându-i că nu îl recomandă nimic pentru functia de secretar general al partidului întrucât nu a castigat nici măcar alegerile locale.

Cristina DINULESCU
Citește și: Cezar Preda este politicianul din PDL care l-a dezamăgit cel mai tare pe șeful statului, Traian Băsescu

2 COMENTARII

  1. Cezarica, nu mai fi atat de sigur pe tine ! Ai dezamagit multa lume, colegi,colegi de partid, prieteni, sustinatori,nu numai pe Traienica Basescu ! Roata morii se invate ! Nu uita cum l-ai lucrat pe Partal la mister Base !
    Fii sigur, ca surprizele o sa apara si pentru tine . Dupa vacanta parlamentara, nu o sa mai fii numit la comisia din care faci parte acum, doar presedintele[seful CSAT] decide si cum l-ai dezamagit ! Pa !
    Cu toata siguranta ta politica si finanaciara,[averea ta- imobile,masini, conturi in n banci] asa pe romaneste fa-ti si un proces de constiinta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.