După Bianca Purcărea, concurentă la X Factor, a cărei eliminare a atras critici din toată țara la adresa lui Mihai Morar, cel care a decis ca tânăra de 18 ani să plece din concurs, o altă buzoiancă se afirmă într-o competiție difuzată de un post național de televiziune.
Lucia Dumitrescu a participat la Vocea României, emisiune difizată de Pro Tv și a fost apreciată de Horia Brenciu, cu care tânăra noastră va face echipă într-o fază următoare a competiției. Deși spera și își dorea ca toți cei patru membri ai juriului să întoarcă scaunele, în timpul prestației sale, și să o dorească în echipa lor, Lucia Dumitrescu nu a reușit să-l impresioneze cu vocea sa puternică decât pe Brenciu.

”De-a lungul timpului, în 15 ani de muzică, am avut norocul și am reușit să muncesc într-atât încât să câștig 50 de premii. Eu am sperat după toate concursurile să devin un brand muzical, însă acum nu vreau să devin doar un brand ci vreau să devin un artist. Am reușit până acum în muzică, însă nu am reușit la un nivel atât de înalt încât să mă recunoască 99 la sută din oamenii de pe stradă”, a spus Lucia Dumitrescu, înainte de a intra pe scena de la Vocea României.
Dacă lui Horia Brenciu i-a plăcut interpretarea buzoiencei pe care de altfel a recunoscut-o, ulterior, de la televizor ceilalți membrii ai juriului au avut câteva comentarii la adresa Luciei. Atât Loredana Groza cât și Smiley au considerat că Lucia are o voce bună însă s-a străduit prea mult să cânte bine și atunci nu a mai transmis emoțiile care să-i determine să o vrea în echipa lor. Chiar și așa, buzoianca va continua competiția, urmând să se pregătească cu Horia Brenciu și să intre în următoarea fază a Vocii României.

Cristina DINULESCU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.