Peste 48 de mii de copii din judeţul Buzăuvor primi şi anul acesta lapte şi corn la şcoală. Printre beneficiari se află inclusiv copii de grădiniţă care încă din prima zi de curs vor primi cele două produse.

Autorităţile au desemnat deja, în urma unor licitaţii desfăşurate fără contestaţii, firmele care se vor ocupa de distribuţia laptelului şi cornului în şcoli. Ca în fiecare an, în unitatile din judeţul Buzău, laptele va fi distribuit de  firma Meridian Agroind Râmnicu Sărat în timp ce cornurile vor fi furnizate, în baza contractului câştigat, de Boromir.

 

Dacă de lapte şi corn vor beneficia toţi copiii din şcoli şi grădiniţe,  mere vor primi, pe lângă cele două produse, numai elevii din clasele 1-8, în total 36 de mii 270 de copii. Până acum, nu a fost încă desemnată firma care va distribui în şcoli merele, de abia încolo urmând să fie demarate procedurile de organizare a licitaţiei.

Oricum, elevii vor primi mere la şcoală nu de la 12 septembrie, atunci cînd se deschid şcolile, ci de la 31 octombrie, conform, calendarului stabilit de autorităţile de la Bucureşti.

C.D.           

 

1 COMENTARIU

  1. Asta cu mărul e o găselniţă:ce-i trebuie măr şi brânză topită copilului de la ţară. Mai bine o masă caldă pe zi căci sunt copii care n-au ce mânca, ronţăie toată ziua seminţe de floarea soarelui

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.