Gloria Buzău va întâlni,  sâmbătă în fața propriilor suporteri pe  Concordia Chiajna echipă aflată în partea superioară clasamentului și care își dorește promovarea în primul eșalon fotbalistic al țării. În aceste condiții confruntarea din week-end se anunță a fi una extrem de disputată atâta timp cât ambele echipe au mare nevoie de puctele puse în joc. Antrenorul buzoienilor Mihai Ciobanu consideră că o victorie a elevilor săi ar constitui o gură de oxigen pentru echipă din perspectiva etapelor ce vor urma. Tot Ciobanu este însă de părere că în cazul unui eșec nu trebuie facută o tragedie.

”Deja jucătorii vin după două meciuri pierdute însă așa este în sport și se mai poate întâmpla și altă dată. Până acum nu a murit nimeni și nici nu am bocit. Nu suntem puși în situația să ne revenim iar sportivii antrenați trebuie să treacă ușor peste astfel de probleme. Noi câte odată ne mai și autodepășim și sperăm să o facem și sâmbătă”a declarat Mihai Ciobanu

Partida dintre Gloria Buzău și Concordia Chiajna contând pentru etapa aXXI-a  se va desfașura, sâmbătă cu începere de la ora 11.00 pe Stadionul din Crâng. Până acum Gloria Buzău și-a acumulat în cont 23 de puncte  ocupând locul 12 în clasament.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.