Mâine, HCM Buzău primește vizita studentelor de la Universitatea Jolidon Cluj într-un meci de palmares care nu valorează prea mult pentru nici una dintre echipe. Dacă jucătoarele lui Romeo Ilie care s-au despărțit de curând de Bianca Chelaru și Andreea Antoce sunt oarecum resemnate cu gândul că șansele de menținere în primul eșalon handbalistic sunt aproape nule, nici oaspetele nu au de ce să ridice pretenții prea mari. Ardelencele și-au asigurat deja participarea într-o Cupă Europeană, aflându-se pe a doua poziție a clasamentului la oarecare distanță de urmăritoarele sale.
Chiar și așa, clujencele pornesc ca favorite și doar o minune ar putea face ca rezultatul pe tabela de marcaj să fie favorabil buzoiencelor.
”Cu toate că unii ne-au sugerat să ne retragem, nu cred că ar fi un lucru corect. Ba mai mult, într-un asemenea joc care nu mai pune nici un fel de presiune putem să ne testam adevărata valoare. Suntem conștienți că doar o minune ar mai putea face ca echipa să se salveze de la retrogradare. Oricum, nu ne vom lăsa și vrem să construim o altă echipă formată doar din jucătoare tinere locale ”, a declarat președintele Ștefan Miloș.
Meciul dintre HCM Buzău și Universitatea Jolidon Cluj va avea loc sâmbătă de la ora 12.00, în Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi”.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.