Medicii legişti de la Serviciul de Medicină Legală din Buzău vor efectua în cursul acestei zile necropsiile pe trupurile militarului care în noaptea deluni spre marti şi-a împuşcat soţia după care s-a sinucis. După efectuarea necropsiilor, medicii legişti şi criminaliştii vor putea trage o concluzie în ceea ce priveşte moartea celor doi tineri. Surse din rândul anchetatorilor susţin că femeia de 31 de ani a murit după ce a primit două gloanţe, unul în cutia toracică iar altul în cap. Militarul Ionel Aniţoiu de 34 de ani a murit în urma unui singur foc de armă. Un al patrulea glonț a fost tras foarte probabil în incinta benzinăriei de pe strada Mesteacănului. După ce medicii legişti vor efectua necropsiile, familiile celor doi tineri vor putea să ridice trupurile, urmând ca zilele următoare să aibă loc înmormântarea celor doi soţi.

Maria Anițoiu, la vâsta majoratului

Între timp, autorităţile se preocupă de soarta celor doi copii gemeni de 11 ani ai soţilor Aniţoiu. O echipă de psihologi de la Direcţia de Protecţia Copilului s-a deplasat, ieri, la locuinţele în care trăiesc cei doi copii, băiatul aflându-se la părinţii militarului iar fetiţa la bunicii din partea mamei.
Potrivit purtătorului de cuvânt al DGASPC Buzău, Roxana Kovacs cei doi copii sunt bine îngrijiţi de bunici.
„O echipă din cadrul DGASPC Buzău s-a deplasat ieri la domiciliul familiei extinse a copiilor unde s-a făcut o evaluare. Din cele relatate de colegii mei, copiii erau bine îngrijiţi, bunicii îi îngrijesc foarte bine.Vom continua monitorizarea şi evaluarea situaţiei lor, însă după terminarea celor creştineşti”, a declarat astăzi purtătorul de cuvânt al DGASPC Buzău, Roxana Kovacs.
Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.