În ciuda faptului că nu va putea conta pe câțiva jucători de bază, tehnicianul Gloriei Buzău, Mihai CIobanu, speră ca echipa sa să facă față confruntării cu F.C. iar fotbaliștii din Crâng să facă un meci frumos. Din formația buzoiană vor absenta Horovei(suspendat),Tabără(convocat la lotul național U 21) și frații Pușcă, unul pentru că are probleme medicale iar altul pentru că nu se află în formă sportivă, pentru a putea juca titular.
,,Nu trecem printr-un moment bun și avem mari probleme de efectiv iar asta ne destabilizează mai mult decât aș fi crezut. Evident că suntem dezavantajați și de lipsa lui Tabără dar totodată ne bucurăm pentru convocarea lui la lotul național de tineret. Sper însă ca problemele cu care ne confruntăm înaintea acestui meci să nu ne coste prea mult. Privitor la arbitraje mă deranjează că echipa noastră este comparată și acum de unii cu coana Steluța de pe centură. Este o asociere din trecut care o apasă tare mult pe Gloria Buzău”, a declarat tehnicianul echipei din Crâng, Mihai Ciobanu.
Partida Gloria Buzău – F.C. Botoșani, programată în cadrul etapei a VIII-a se va disputa dumincă pe stadionul din Crâng, începând cu ora 12.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.