Valerică Dogaru primarul comunei Beceni

Ionel Anițoiu,  bărbatul care și-a ucis azi-noapte soția și apoi și-a pus capăt zilelor, era cunoscut în societate drept un om liniștit. Cel puţin aşa susţine primarul localităţii Beceni, Valerică Dogaru care spune că bărbatul îşi vedea de treabă însă nu se ştie ce era în casa lui.   Potrivit primarului, problemele între cei doi soţi s-ar fi amplificat după ce tânărul s-a întors din Afganistan, în toamna anului trecut.

”Era o familie linistită care nu a avut probleme. Au fost ceva discuții după ce s-a întors băiatul, când au încercat să divorţeze dar apoi ştiam că s-au împăcat  și reveniseră la o viața normală. Erau oameni muncitori, cinstiți și care își vedeau de treaba lor. Ne salutam când ne vedeam, dar nu mă aşteptam și e păcat că s-a întâmplat așa ceva. A fost greu, din câte spunea și pe acolo, când a fost plecat și probabil că prin câte o fi trecut nu avem noi de unde să știm, pentru că unii spun, iar alții nu spun,”ne-a declarat primarul comunei Beceni, Valerică Dogaru.

Pe de altă parte, surse din rândul cunoscuţilor celor doi susţin că bărbatul obişnuia să se certe cu soţia lui. Mai mult, în ultima vreme, subofiţerul îşi făcuse un obicei din a merge la locul de muncă al femeii unde cei doi se certau de fiecare dată, aşa cum s-a întâmplat şi noaptea trecută.

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/04/Valerica-DOGARU.mp3|titles=Valerica DOGARU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.