Polițiștii buzoieni au sărbătorit ”Ziua Internațională a Muncii”, cum altfel, decât prin muncă. Începând din 29 aprilie și până pe 1 mai, oamenii legii din județ au aplicat aproape 1300 de sancțiuni contravenționale, un număr record de amenzi date celor surprinși că încalcă legea.

Polițiștii au avut în vedere în special zonele de agrement şi drumurile de acces către aceste zone. Astfel, în zona Ciolanu, au fost angrenaţi poliţişti de ordine publică şi poliţişti rutieri, care au acţionat împreună cu jandarmi, pe 30 aprilie și 1 mai, fiind aplicate 40 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4300 de lei.

4 dintre sancţiuni au fost date scandalagiilor iar iar celelalte 36 au fost aplicate şoferilor care au comis abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

19 conducători auto au primit puncte de penalizare şi puncte amendă după ce au călcat prea mult pedala de acceleraţie, iar unul dintre ei – un buzoian de 23 de ani – a rămas fără permis pentru o perioadă de 90 de zile, după ce maşina pe care o conducea a fost înregistrată de radar rulând cu 109 km/h pe DJ 100 H, în localitatea Mierea.

 În total, efectivele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au aplicat 1269 de sancţiuni contravenţionale valoarea totală a amenzilor fiind de peste 170 000 de lei.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.