Orașul Buzău este, de astăzi, mai bogat cu cinci cetățeni de onoare. În cadrul unei gale festive desfășurate la Galeriile de Artă ”Ion Andreescu”, cinci buzoieni au primit titlul de ”Cetățean de Onoare”, din partea Primăriei și Consiliului Local Municipal. Fostul director al Muzeului Județean Buzău, Doina Ciobanu, preotul Mihail Milea, fostul primar al Buzăului, Gheorghe Milu, profesorul Constantin Ungureanu și publicistul Ștefan Iovan s-au alăturat, începând de astăzi, celor 40 de cetățeni de onoare pe care Buzăul îi are.

În cadrul aceleiași festivități, s-a acordat și titlul de ”Omul Anului”, împărțit în acest an de preotul Mihail Milea și scriitorul Dumitru Ion Dincă.

Cu câteva excepții, la ceremonie au participat toți cetățenii de onoare ai orașului Buzău care au fost premiați de municipalitate cu câte 500 de lei. Printre cei absenți s-au numărat:  Benone Sinulescu, Emil Grădinescu, Cornel Penu, Mihai Stănescu, Gabriela Dragoi, Nicolae Peneș dar și Ecaterina Găman, cea mai bătrână femeie din România care a murit, săptămâna trecută.

În  sală a fost prezent și fostul șef al Serviciului de Informații Externe, buzoianul Claudiu Săftoiu, venit să-i fie alături amicului său, Ștefan Iovan. După festivitate, toți cei prezenți au luat parte la un cocktail oferit de Primăria Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.