UPDATE: Buzoianul Ovidiu Ionescu și partenerul său spaniol Alvaro Robles Martinez au devenit vicecampioni mondiali al Tenis de Masă. Cei doi au pierdut sâmbătă finala în fața cuplului  Long Ma-Chuqin Wang din China cu scorul de 4-1(11-3, 8-11, 11-7, 11-3, 11-5). Chiar și așa cei doi au obținut titlul de vicecampioni mondiali și au primit medalia de argint a competiției care a reunit jucători din întreaga lume.

 

Buzoianul Ovidiu Ionescu este la doar un pas de a deveni campion mondial la Tenis de Masă. Ionescu, împreună cu spaniolul Alvaro Robles Martinez a învins, vineri seară cuplul portughez Tiago Apolonia/Joao Monteiro 4-3 (11-6, 3-11, 10-12, 11-7, 11-7, 9-11, 11-8) asigurându-și titlul de vicecampion mondial dar și o șansă pentru a obține cel mai mare titlu. Finala Campionatelor Mondiale de Tenis de Masă de la Budapesta se joacă, sâmbătă, de la ora 13.00 iar cuplul Ovidiu Ionescu/Alvaro Robles va întâlni reprezentanții Chinei Long Ma/Chuqin Wang.

Succesul lui Ovidiu Ionescu care a reușit să își asigure deja titlul de vicecampion mondial a determinat Federația Europeană să desemneze România pentru organizarea în 2021 a Campionatului European de seniori, echipe. Astfel, Federația Română de Tenis de Masă condusă de Cristinel Romanescu va organiza competiția europeană la Cluj Napoca. Inițial în competiția pentru organizarea Campionatelor Europene s-au înscris România, Portugalia și Danemarca dar Portugalia s-a retras înainte de CM de la Budapesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.