Chiar dacă mai e o lună până la Paște, locurile în cele mai multe din pensiunile din județul Buzău au fost déjà ocupate. Puține mai sunt vilele în care pot fi găsite sejururi pentru perioada sărbătorilor pascale, semn că buzoienii și nu numai preferă varianta sărbătorilor la țară, mai aproape de natură.

În acest moment, potrivit reprezentanților Antrec Buzău, doar nouă pensiuni din județul Buzău mai au locuri pentru turiștii care nu s-au grăbit să-și rezerve camere pentru perioada Paștelui. Prețurile variază în funcție de margaretele cu care sunt clasate pensiunile buzoiene, cel mai ieftin sejur fiind de 200 de lei/persoană pentru trei nopți iar cel mai scump este de 550 de lei/persoană. În această sumă sunt incluse însă o serie de servicii, de la mic dejun și cină la masă festivă de Paște și la vizita iepurașului.

Iată prețurile la pensiunile din județul Buzău care mai au locuri în această perioadă pentru sărbătorile pascale dar și serviciile pe care proprietarii vilelor le oferă turiștilor:

Pensiuni 4***:

Casa Matei- BERCA: 485 lei/pers./sejur de 3 nopți,  cazare cu mic dejun + gustare tradițională în  noaptea de Înviere ; prânz de Paște + sosirea iepurașului (copiii până la 10 ani beneficiază de 50% reducere din valoarea pachetului )

Complex Caprice- SĂRATA MONTEORU: 550 lei/pers. /sejur de 3 nopți, demipensiune ( mic-dejun+cină), gustare pascală și vin roșu în noaptea de Înviere, masă festivă de Paște, cafea/ceai, țuică si vin nelimitat pe tot parcursul sejurului

Pensiuni 3***

Vila OlgaSĂRATA MONTEORU: 425 lei/ pers/sejur de 3 nopți., 3 mese /zi, masă festivă de Paște inclusă (nu sunt incluse băuturile)

Casa cu Tei- SĂRATA MONTEORU: 400 lei/pers./sejur de 3 nopți, demipensiune ( mic-dejun+cină), gustare pascală și vin roșu în noaptea de Înviere, masă festivă de Paște ( țuică, vin, apă incluse)

Complex Caprice- SĂRATA MONTEORU: 400 lei/pers/sejur de 3 nopți ( loc în cameră dublă), demipensiune ( mic-dejun+cină), gustare pascală și vin roșu în noaptea de Înviere, masă festivă de Paște, cafea/ceai, țuică și vin nelimitat pe tot parcursul sejurului

Pensiunea Varlaam- VARLAAM, com. GURA TEGHII: 400 lei/pers./sejur de 3 nopți, demipensiune ( mic-dejun+cină), gustare pascală și vin roșu în noaptea de Înviere, masă festivă de Paște ( țuică, vin, apă incluse)

Pensiuni 2**:

Mon Ami- SĂRATA MONTEORU: 200 lei/pers./3 nopți cazare în cameră dubla

Complex Caprice- SĂRATA MONTEORU: 360 lei/pers. /sejur de 3 nopți ( loc în cameră dublă), demipensiune ( mic-dejun+cină), gustare pascală și vin roșu în noaptea de Înviere, masă festivă de Paște, cafea/ceai, țuică și vin nelimitat pe tot parcursul sejurului

Pensiunea Gabriela- VINTILĂ VODĂ: 80 lei/cameră/zi ( acces la bucătărie, grătar în curte)
Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.