Prefectul județului Buzău,  Paul Beganu a răspuns, ieri, deputatului social democrat Marian Ghiveciu care l-a acuzat, vineri pe reprezentantul Guvernului în teritoriu c[ a dat dovada de nesimțire invitând la Ministerul Mediului doar primari PDL.

“Aș vrea să îi transmit un semnal domnului prefect că este de o nesimțire crasă, în sensul că, miercuri, au fost invitați la Ministerul Mediului primarii din municipiul Buzău iar dânsul nu a convocat decât primarii PDL”,  a susținut deputatul Marian Ghiveciu.

Paul Beganu a ținut să precizeze ieri, pentru clarificarea situației că nu s-a preocupat să invite primarii la ministerul respectiv întrucât lista a fost transmisă prima dată Consiliului Județean Buzău și nu Prefecturii, așa cum greșit ar fi înțeles deputatul buzoian.

“Eu nu vreau să intru în polemică cu dumnealui pentru că eu respect funcția de deputat. Cât privește ocupantul, aici poate fi oricare alt șofer, dansator de cămin cultural,  tractorist și așa mai departe și oricine dacă are girul electoratului. Respectul pe care îl port funcției și cetațenilor mă determină să fac anumite precizări. Acea listă venită pe programul național de dezvoltare a infrastructurii, nu eu am avut-o primul ci Consiliul Județean și pe acea listă erau primari PSD, PNL, PDL, PNG iar eu nu am avut nici o intervenție de acest gen. Oricum văd că în ultima vreme este a treia oară când sunt ținta atacurilor domnului Ghiveciu,” a precizat Paul Beganu

Beganu nu s-a mulțumit doar cu atât și a ținut să îi demonstreze deputatului Marian Ghiveciu că nu este străin de afacerile dubioase pe care acesta le-ar fi făcut cu terenuri în zona Merei, susținând chiar că la cabinetul său se strâng săptămânal cel puțin două reclamații pe numele deputatului PSD.

”Văd că se pricepe acum și la drumuri și vreau să îi transmit că este vorba de drumuri județene și nu nationale cu care îi place dânsului să se învecineze. Iar dacă constată ilegalități sau nereguli în activitatea mea sau a instituției pe care o conduc are varianta democratică a întrebărilor, a interpelărilor și putem face și schimb. Dânsul îmi trimite mie întrebările și interpelările și eu îi trimit toate sesizările și petițiile de la Merei în care este acuzat că a stat în spatele unor tranzacții pe acolo și oamenii nu au mai putut fi puși în posesie și atunci colaborăm perfect. Nu îmi amintesc exact dar ajung așa una doua sesizări pe săptămână, oamenii reclamă și trec și numele său acolo. Eu nu îl consider vinovat că nici nu știu ce s-a întâmplat acolo dar așa se spune că împreună cu…, din cauza… acestor oameni noi nu reușim să mai punem la punct planul de parcelare la nivelul comunei Merei și nici să mai intrăm în posesia titlurilor de proprietate,”a încheiat prefectul, Paul Beganu.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/03/Marian-GHIVECIU1.mp3|titles=Marian GHIVECIU] [audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/03/Paul-BEGANU1.mp3|titles=Paul BEGANU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.