Încă o tragedie în lumea medicală buzoiană, după decesul soţiei şi copilului medicului irakian Al-Azzawi. Fosta asistentă şefa din Policlinica Spitalului Judeţean Buzău, Domniţa Văideanu, s-a sinucis ziua trecută. Femeia care nu mai lucra de un an de zile a fost găsită spânzurată în locuinţa mamei sale, din localitatea Racoviţeni.

„Ieri după-amiază, o buzoiancă a fost găsită spânzurată în locuinţa mamei sale. În urma cercetărilor, nu au rezultat suspiciuni cu privire la împrejurările în care a survenit decesul, cadavrul nu prezenta urme de violenţă şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie”, a precizat, astăzi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei buzoiene, comisarul Florina Crucianu

Domniţa Văideanu a fost găsită spânzurată de către soţul ei. Bărbatul spune că nimic nu prevestea nenorocirea. În ultima zi din viaţa ei, fosta asistentă şefă de la Policlinica Spitalului Judeţean Buzau, a fost foarte veselă, fără să dea nici cel mai mic semn că avea de gând să-şi pună capăt zilelor.

Surse din rîndul cunoscuţilor susţin că femeia suferea însă de o depresie. Mama sa era grav bolnavă iar de o lună se mutase la Racoviţeni, pentru a o îngriji pe bătrână. La aceste probleme, s-au adăugat, probabil, şi altele-Domniţa Văideanu avea la rândul ei unele afecţiuni medicale.

Femeia avea 59 de ani, a lucrat la Ortopedie, în cadrul Policlinicii din Spitalul Judeţean Buzău ani la rând. De circa un an, ea se retrăsese însă din activitate. Era căsătorită cu un fost cadru militar iar împreună au o fată.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.