Peste 20 de poliţiţi, jandarmi şi mascaţi de la DPIR au descins ziua trecută în oraşul Nehoiu, acolo unde aveau informaţii că se ascunde un cunoscut hoţ. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani din localitate, fără ocupaţie şi cunoscut în zonă ca un cal breaz. Numai în ultima vreme, individul a spart două societăţi comerciale din care a furat bunuri în valoare de zeci de milioane de lei vechi, însă în palmares, acesta are la activ mult mai multe hoţii.  Bărbatul acţiona împreună cu un alt localnic din Nehoiu, cunoscut de asemenea pentru fărădelegile comise de-a lungul vremii, individ care însă a avut mai mult ghinion şi a ajuns după gratii, săptămâna trecută, chiar în ajunul sărbătorilor pascale.

Pentru a-l prinde şi cel de-al doilea hoţ, poliţiştii buzoieni au pus la cale un plan minuţios desfăşurat în zorii zilei trecute. Trei percheziţii domicilare au fost realizate la casa bărbatului dar şi la locuinţele a doi cunoscuţi, unde oamenii legii aveau informaţii că infractorul ascunde din bunurile furate.

Odată dat în vileag şi încătuşat, hoţul a fost dus la Poliţia oraşului Nehoiu iar de acolo prezentat magistraţilor de la Judecătoria Pătîrlagele cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat din două societăţi comerciale. Acum, individul va sta după gratii o bună bucată de vreme, la fel ca şi amicul cu care obişnuia să comită fărădelegile.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.