După trei zile de distracție și voie bună,  cea de-a VII-a ediție a ”Zilelor Buzăului” s-a încheiat, aseară, cu  un superb foc de artificii. A treia seară de spectacol,  dedicată tinereții, a fost și cea mai aglomerată, în centrul orașului adunându-se peste  8.000 de spectatori, după cum au apreciat organizatorii.

Deși seara a debutat cu o mică întârziere cauzată de probele de sunet ale ”Provincialilor”, odată început, spectacolul a mers ca pe roate. Și pentru că au fost ”Zilele Buzăului”, în debutul spectacolului, fără nici o legătură cu ce era programat să se desfășoare pe scenă,  organizatorii au prezentat publicului vicecampioana națională la volei cadeți, formația  CSS Buzău, sosită direct de la festivitatea de premiere.

După prezentarea sportivilor, pe scenă au urcat cele 13 fete, aspirante la titlul de cea mai frumoasă buzoiancă. Odată cu concursul de miss a debutat și seria concertelor deschisă de Alessia și de cele două dansatoare ale ei. Spiritele s-au încins mai tare odată ce pe sceana din centrul orașului s-au urcat buzoianul DJ Sava și noua sa parteneră, Andreea, în timp ce Phelipe cu ale lui ritmuri de club a făcut ca tinerii prezenți la eveniment să înceapă pur și simplu să danseze.

După deliberările juriului condus de viceprimarul Buzăului, Fănică Bârlă, cea mai frumoasă buzoiancă a fost desemnată Bianca Cristea, urmată de Raluca Tomiuc(locul 2), Cătălina Miriță (locul 3 și premiul sponsorului) și de Lori Lupu desemnată Miss Popularitate.

În încheierea evenimentului, trupa Provincialii și Taraful de la Chișinău, au arătat buzoienilor ce înseamnă muzica adevărată, printr-un recital live care a durat mai bine de un ceas. Seara s-a încheiat cu un frumos foc de artificii și cu promisiunea organizatorilor că anul viitor, ”o s-o facem și mai lată…”

Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

  1. A fost o seara pe cinste. Muzica buna, fete frumoase, bere si cat cuprinde…A fost una din cele mai reusite serbari ale Zilelor Buzaului. M-a impresionat foarte mult cata lume a venit. Buzoienii stiu intradevar sa se distreze.

  2. Ciripoi a fost pus sa posteze, sa dea frumos,o mare floaca ,zilele buzaului,parca cu ceva zile in urma TALANUL de la primarie spunea ca nu mai are bani,ca i a luat guvernul banii,si vai, ce se va alege de buzau,de buzoieni,de buget care nu mai ajunge nevoilor gastii de manglitori,lipitori si paraziti.

  3. D.nule Vasile Ion adică viril eşti un parazit ordinar ,dacă tu acum nu ai timp sa mai vii prin oraş ca ai treaba sa vinzi aracii din vie, nu înseamnă ca le ştii tu pe toate , dacă tu in viaţa ta mizerabila nu ai facut nimic constructiv nu înseamnă sa privezi 10 . 000 de buzoieni de o sărbătoare care se face cu acordul consilierilor , mintea ta bolnava nu se gândeşte decât la furat , dacă tu asa ai făcut toată viaţa , normal ca la HOTII ţi-e gândul !
    VASILE , apuca-te si tu de ceva serios , salvează un spital , parca erai doctor .
    PARAZIT eşti TU ca trăieşti tot pe banii noştri MANGLITORULE !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.