Glumițe de 1 aprilie cu iz de ironii și atacuri politice. Pentru a fi în ton cu Ziua Păcălelii, Victor Mocanu, le-a mulțumit, astăzi, ironic, reprezentanților puterii pentru că, în sfârșit, după îndelungi promisiuni care au durat vreo trei ani, au început și lucrările la podul de la Vadu Pașii. Dacă mulțumirile aduse Guvernului au fost simple ironii, precizarea președintelui Consiliului Județean Buzău conform căreia lucrările la pod ar fi început, este o glumă și doar atât.
”După atâtea lucruri rele pe care le-ați auzit vreau să vă dau o veste bună și multumesc ministrului Transporturilor, deputatului Cezar Preda și prefectului județului Buzău că după trei ani de zile de când am predat portiunea de drum european în zona podului de la Vadu Pașii, începând de astăzi, a demarat construcția și modernizarea acestui pod. E un lucru bun, comunitatea trebuie să fie mulțumită că totul este conform promisiunilor făcute acum trei ani. Lucrurile au demarat, banii sunt puși deoparte. Locuitorii din Vadu Pașii și cei din apropiere nu mai trebuie să aștpete decât 20 de ani până când actuala guvernare s-ar putea să se realizeze ceva.” a declarat, ironic, Victor Mocanu.
Social democratul a vrut astfel să aducă în atenție una din promisiunile nerespectate de actuala guvernare. În nenumărate rânduri, deputatul PDL Cezar Preda a declarat că podul peste râul Buzău va intra in reparație capitală. Însă până acum, nici vorba de așa ceva. Ba mai mult, în vara anului 2009, Cezar Preda a venit la podul de la Vadu Pașii însoțit de ministrul Transporturilor de la acea vreme, Radu Berceanu, și a dat asigurări că lucrările de reabilitare a podului vor fi demarate pe mandatul acestuia. Lucrările nu au fost începute iar trecerea anilor a agravat și mai mult situația obiectivului traversat zilnic de sute de persoane. Recent, un alt democrat-liberal, senatorul Viorel Constantinescu, a atras atenția că podul de la Vadu Pașii s-ar putea prăbuși în orice moment și l-ar putea pune la pământ și pe cel de cale ferată.

La auzul glumițelor lansate de Victor Mocanu, deputatul Cezar Preda a dat asigurări că lucrările la podul de la Vadu Pașii vor demara cât de curând, apreciind totodată că ironiile pe care a ajuns să le facă Mocanu nu îl prind nici măcar de 1 aprilie: ”Sunt oameni pe care ironiile îi prind și oameni pe care nu îi prind. Pe domnul Mocanu, aceste ironii nu îl prind. Pe dumnealui îl prindea dacă ar fi spus ceva din arta culinară”.

Cristina DINULESCU
[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/04/Victor-MOCANU.mp3|titles=Victor MOCANU]

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/04/Cezar-PREDA.mp3|titles=Cezar PREDA]

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.