Prefectura Buzău nu ar trebui să rămână fără subprefect, consideră reprezentantul Guvernului în teritoriu, Paul Beganu. Cu toate acestea, șeful de la Casa Albă spune că nu știe cine i-ar putea lua locul lui Ovidiu Anghel care a părăsit luni postul de subprefect de Buzău,  pentru un loc mai sigur și mai bine plătit la Electrica.
„Eu nu știu nimic de cine ar putea veni dar nu este problema mea ci a ministrului de Interne și Guvernului. De altfel, nu cred că este posibil să rămânem fără subprefect pentru că sunt probleme de reprezentare dar și la anumite acte administrative unde trebuie să contrasemneze subprefectul”, a precizat prefectul Paul Beganu.
Pe de altă parte, reprezentantul Guvernului nu exclude în totalitate varianta de a rămâne singur la conducerea instituției. Având în vedere că la preluarea mandatului de prefect, organigrama Prefecturii prevedea două funcții de subprefect,  și, între timp, s-a renunțat la una,  nu este exclus să se întâmple același lucru și acum.
„Nu cred că ar fi însă o problemă, cum am stat cu doi subprefecți, apoi cu unul… vom vedea ce va fi”, a încheiat prefectul județului Buzău.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.