Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, nu va contesta în instanță sancțiunea aplicată de polițiștii de la Serviciul Rutier al IPJ Buzău, care l-au lăsat, ieri după amiază, fără permis de conducere pentru viteza ilegală cu care circula prin orașul Râmnicu Sărat.
Oprișan a declarat că nu se impune un astfel de demers, astfel că, pentru 90 de zile, el va apela la șofer, pentru a ajunge acolo își dorește.

”Numai cine nu muncește, nu greșește. Mă grăbeam să ajung la București la o întâlnire importantă. Asta e. Am plătit amenda, nu e nici un fel de problemă, sunt șofer profesionist din 1984. N-am zgâriat nici o mașină și n-am atins nici un pieton, în cariera mea de conducător auto. Nu o să fac contestație”, a declarat în această după amiază șeful social democraților din Vrancea.

Marian Oprișan a rămas ieri după amiază fără permis de conducere pentru 90 de zile, fiind și sancționat cu 9 puncte amendă, pentru că a fost filmat de radar conducând cu 113 km/h, pe o stradă din Râmnicu Sărat.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.