Deși  desemnarea candidatului unic al USL la președinția Consiliului Județean Buzău este declarat un lucru stabilit și un subiect închis de către copreședinții  Uniunii, la Buzău, apele sunt departe de a se limpezi.  Drept dovadă încă o declarație a social democratului Victor Mocanu. Întrebat astăzi dacă de la desemnarea candidaților USL a avut vreo întâlnire cu șeful său de partid, Victor Ponta, Mocanu a dat un răspuns care nu are deloc darul calma spiritele.
”Nu am avut nici o discuție cu domnul Ponta dar sincer nici nu îmi doresc. Nu imi doresc pentru că… s-ar putea să nu mă pot abține la anumite chestiuni. Nu vorbesc eu, vorbește Organizația, eu aș fi subiectiv în ceea ce i-aș spune”, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Victor Mocanu.
După ce i-a atacat în numeroase rânduri pe cei doi copreședinți ai USL, declarația președintelui Consiliului Județean Buzău vine să  toarne și mai mult gaz pe foc, chiar înaintea unei importante întruniri ce va avea loc la București, respectiv Consiliul Național al PSD, care începe joia viitoare.
Întrebat apoi dacă îi mai consideră pe cei doi copreședinți ai USL drept „indivizi rupți de realitate”, așa cum îi cataloga în urmă cu câteva săptămâni pe Victor Ponta și Crin Antonescu, Mocanu și-a reluat declarațiile, fără să stea deloc pe gânduri.  Președintele Consiliului Județean  a reconfirmat caracterizarea făcută celor doi șefi de partid spunând că în ceea ce privește Buzăul, cei doi sunt complet rupți de realitate. 
„Pentru Buzău sunt total rupți de realitate(nr. Victor Ponta și Crin Antonescu). Dacă nu sunt, să vină să discute cu noi în Organizație”, a concluzionat președintele Consiliului Județean Buzău, Victor Mocanu.
Să fie aceasta o nouă încercare a președintelui CJ Buzău de a fi exclus din partidul pe listele căruia și-a câștigat actualul mandat, astfel încât să-și poată păstra funcția dar și să poată candida din partea altui partid?
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Cade Mocanu sr,cade Mocanu jr,cade nasul, se darima sandramaua,dispar manglitorii,sugacii buzaului ,astia cu burtile la gura si creerul cit o caisa.BOsco ai beli to esti la mina satrapului PONTA,ciocu mic ca te face de vorbesti singur,fraeere nu te ai prins ca ,C.J a fost dat inca de la semnarea protocolului la bucuresti si ca sondajele pe care le ati platit dar nu le ati citit au fost vorbe pentru prosti,ca voi, marca Dragnea,Zgonea,Hrebenciuc .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.